Site Loader
Blog om din karriere og  jobsøgning Er du jobsøgende i gang med at søge nyt job, og har du lyst til at dele dine oplevelser og erfaringer omkring dette med andre? Så er det lige præcis dig vi står og mangler. Vi giver dig muligheden for at blive blogger her på BlogOmJob. Du behøver ikke at have erfaring med at blogge, bare du har lysten og har noget på hjertet. Arbejdet er frivilligt og ulønnet, og du bestemmer selv hvor tit du ønsker at skrive om de oplevelser, udfordringer, sejre og nederlag du oplever som jobsøgende. Vi ser dog gerne at du kan afse et par gange om måneden til at skrive om hvordan det går og hvilke oplevelser du har haft med din jobsøgning. I forhold til det at være jobsøgende kan det også være en fordel at blogge om det, da du får kommunikeret ud til omverdenen at du er arbejdssøgende. Måske din fremtidige arbejdsgiver læser dine indlæg og får lyst til at vide mere om dig. Hvorfor vil vi høre om din jobsøgning? Vi ønsker at give et billede af hvordan hverdagen ser ud for nogle af de mange jobsøgende der er i Danmark, på godt og ondt. Det at blogge handler om at skrive om alt det man går og tænker på, i dette tilfælde om job og karriere. Vi ønsker at læse om de jobsøgenes egne erfaringer, oplevelser, tanker og følelser omkring deres jobsøgning, og mener at det vil være relevant og spændende læsning for andre i samme situation. Skriv til os på info@blogomjob.dk hvis du har lyst til at fortælle om din jobsøgning.  

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

3 Replies to “Blog om din jobsøgning”

  1. Det bliver interessant at følge!

    Jeg håber I finder nogle spændende mennesker. Jeg har i hvert fald delt indlægget her videre på Twitter. Så må vi håbe nogen kan se værdien i at blogge.

  2. Det lyder da ret spændende. Jeg tror da lige jeg får skudt en mail afsted (takket være Mortens RT på Twitter).

    Men er det ikke lidt forkert at sige fast blogger? Det er man vel kun til man får et job hehe.

  3. Hej Morten, tak skal du ha’:)

    Hej Dennis, tak for din interesse, og tak for din mail. Jeg sender dig noget info i løbet af aftenen. Du blogger kun så længe du selv ønsker det, og når du finder drømmejobbet er det selvfølgelig heller længere aktuelt:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India