Virksomhederne bruger ofte jobdatabaser på nettet til at finde nye kvalificerede medarbejdere i form af opslag på deres webside eller på nogle af de mange jobdatabaser der findes på nettet. Med online jobformidling er det nemt for jobsøgende såvel som arbejdsgiverne at komme i kontakt med hinanden. Arbejdsgiverne kan opslå deres ledige stillinger, eller selv lede blandt cv’erne i databaserne, og de jobsøgende kan oprette deres cv og søge job online. Herunder finder du link til en del af de jobdatabaser der findes på nettet. Så kan du nemt og hurtigt finde de jobdatabaser som passer dig.

Arbejde.dk

Careerjet.dk

Careerjet er en jobsøgemaskine der søger blandt mange af de jobdatabaser og firmasider der er på internettet. Når du bruger Careerjet slipper du for at søge job på hvert enkelt jobsite, men har det hele samlet et sted.

DK-Jobs.dk

DK-Jobs er en gratis jobdatabase for både jobsøger og arbejdsgiver. Du bliver guidet igennem opsætningen af dit cv på få minuter.

it-jobbank.dk

it-jobbank er et af de foretrukne karrieresites for personer med en it-baggrund. Deres mål er at finde det rette match mellem dig og din næste arbejdsplads

Jobindex.dk

På Jobindex finder du en stor del af alle ledige job i Danmark. Jobindex søger efter jobannoncer i over 500 jobbørser og private firmaers jobsider. Du kan indtaste dit cv i jobdatabasen og modtage en mail hver gang et job passer dine søgekriterer.

Jobnet.dk

Jobnet er jobcentrenes tilbud til jobsøgende og arbejdegivere til at finde job og tilbyde job. Derudover kan du finde information omkring jobsøgning og uddannelse.

Jobopslaget.dk

Jobopslaget tilbyder en let og gennemskuelig tilgang til deres jobbase for jobsøgende såvel som job udbydere. Det sikre den mest præcise rekruttering for begge parter.

Jobrapido.dk

På Jobrapido kan du søge blandt alle ledige job på både jobportaler, firmaers og rekrutteringsbureauers websites. Du kan desuden tilmelde dig servicen Job Alert, som sender en mail hver gang der findes nye annoncer, som matcher dine søgekriterier.

Jobview.dk

Jobview er en jobportal hvor du kan søge job og have jobsamtaler online, og uploade eller optage et video cv. På Jobview kan du hente dit cv fra Jobnet og Linkedin.

Jobzonen.dk

På Jobzonen kan du dagligt søge blandt mange forskelige job inden for alle brancher. Du kan oprette en job-agent og online cv. På Jobzonen finder du også Jobzonen TV, hvor du kan få gode råd om job og karriere.

Monster.dk

Monster er et job- og karrierenetværk hvor du nemt kan finde og søge efter nyt job og oprette dit online cv. På Monster finder du interaktive værktøjer som hjælper dig til en effektiv jobsøgningsproces.

Ofir.dk

På Ofir kan du nemt og hurtigt søge blandt div. stillingsopslag, og finde frem til de ledige job der passer til dine kvalifikationer. På Ofir kan du oprette cv og job agent så du får besked hver gang der er et job der passer dine job ønsker.

Stepstone .dk

Stepstone er en af de større jobbaser i Danmark. Her får du et godt overblik over ledige stillinger inden for alle brancher. På Stepstone har du mulighed for at lave et online cv samt en jobagent.

Studiejobs.dk

Listen opdateres jævnligt. Kender du en jobdatabase der ikke er på listen, kan du sende en mail til kontakt@blogomjob.dk