Site Loader
Det er vigtigt at skille sig ud fra andre ansøgere og tiltrække sig opmærksomhed hos arbejdesgiverne når man søger job. Man skal tænke på sig selv som en vare når man søger job, eller overvejer en ny karriere. Man skal brande sig selv, og fortælle hvad det er der gør en unik. Med ofte hundredvis af personer der ansøger om det samme job, er det vigtigt at skille sig ud fra andre ansøgere og tiltrække sig opmærksomhed hos arbejdesgiverne. Her vil en CV blog være et rigtig godt redskab til at brande dig selv. De fleste rekrutteringsansvarlige tjekker ansøgerne på nettet når de modtager en job ansøgning for at se hvem der gemmer sig bag ansøgningen og få sat ansigt på personen. Dine personlige kompetencer er vigtige, da de i sidste ende er med til at afgøre om det er dig der får jobbet, og om du passer ind i virksomheden. Med en CV blog har du rig mulighed for at vise din måske kommende arbejdsgiver hvem du er og hvad du kan tilbyde. Hvad er en CV blog, og hvordan kommer jeg igang? En CV blog er en personlig karrierehjemmeside hvor du kan skrive om dig selv, oprette dit CV og evt. blogge om din jobsøgning. Hvis du vil igang med din egen CV blog, skal du købe et domænenavn. Et oplagt valg vil være dit navn efterfulgt af CV. Når du har fået købt dig et domænenavn, skal du vælge hvilken webhost du vil have samt hvilket blog system du ønsker at bruge.

Hvorfor skal jeg have en CV blog?

Du skal tænke på dig selv som en vare når du søger job, eller overvejer en ny karriere. Du skal brande dig selv feks. via en personlig videopræsentation, og her er en CV blog velegnet. Fortæl hvad det er der gør dig unik og fremhæv det. Med en CV blog kan du reklamere for dig selv, og fremhæve dine personlige og faglige kompetencer. I dine job ansøgninger kan du skrive et link til din blog, så arbejdsgiverne kan læse mere om dig. Hvad skal jeg have med på min CV blog? Du skal selvfølgelig have dit cv liggende på din CV blog, og husk at opdatere det hver gang du har fortaget dig noget nyt der er relevant på dit cv, feks. efteruddannelse, kurser eller frivillit arbejde.
 • Scan evt. dine eksamensbeviser og uploade dem på bloggen
 • Fortæl om dig selv og dine interesser, det er med til at give et billede af hvilken type du er
 • Uddyb hvilke resultater du har opnået i tidligere job, og beskriv dine job ønsker
 • Har du en Linkedin profil kan du linke til den fra din CV blog
 • Husk dine kontakt oplysninger, så arbejdsgiverne kan få fat i dig, hvis de selv har fundet dig på nettet
Levende billeder sælger, også når du søger job. Har du mod på det, kan du optage en præsentationsvideo hvor du fortæller om dig selv, din erhvervserfaring og hvad du kan tilbyde en evt. arbejdsgiver. Læs også: Skriv et godt online cv

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

One Reply to “CV blog – Din egen karriere hjemmeside”

 1. Tillad mig at være uenig her. En opdateret og detaljeret LinkedIn profil gør det udmærket som online CV og en CV blog som I foreslår har nogle faldgruber: I den ene grøft kan tonen lidt kamme over i selvfedme. I den anden grøft lurer ynkeligheden, hvis du for syvende uge i træk blogger om at nu har du sendt 10 ansøgninger af sted og fået lige så mange afslag.

  Jeg mener jobsøgningsprocessen er irrelevant for andre end en selv, så i stedet vil jeg opfordre til at lave en professionel blog, hvor du viser hvad du kan frem for at fortælle om det. I al beskedenhed har jeg selv kørt en online marketing blog i nogle måneder. Den er god at referere til når jeg pitcher mig selv til mulige arbejdsgivere.

  Mvh
  Joakim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India