Site Loader
Sommerferien står for døren, og du er sikkert begyndt at glæde dig til afslapning og hygge med familie og venner. Men for at kunne nyde ferien er du nødt til at forberede dig på jobbet, så du kan få en god og stressfri ferie. Herunder finder du 5 simple råd til hvad du selv kan gøre  for at kunne gå på ferie med god samvittighed.
  • Start med at lave en liste med alle de opgaver der ligger og venter på at blive løst, og sørg for at få gået bunkerne igennem og få dem afsluttet inden du går på ferie.
  • Få styr på hvem der tager sig af dine arbejdsopgaver mens du er væk.
  • Husk at lave et autosvar på din mail, evt. få dine mails videresendt til en kollega som kan tage sig af dem mens du er væk.
  • Er der nogle konflikter eller lignende imellem dig og en kollega eller måske chefen, er det utroligt vigtig at få dette løst inden du tager på ferie.
  • Planlæg din ferie så du kommer tilbage fra ferien sidst på ugen, så du får en blød opstart. Det vil ikke føles så uoverkommeligt som at starte en mandag.
Læs også: Vejen ud af stress med stresscoaching Så er på tide at du kommer afsted på sommerferie, og husk nu…ingen er uundværlige, dine kollegaer kan sangtens varetage dine opgaver mens du slapper af og nyder det forhåbentlige gode vejr:o)

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Hire PHP Developer India