Site Loader
Ferietiden er ved at være slut, og mange er så småt ved at vende tilbage til hverdagen og jobbet. Men det kan være en kæmpe mundfuld at møde mandag morgen efter at have været væk på ferie i flere uger. Man har haft tid til at tænke og reflektere over sit liv og ikke mindst sit job. Er du ikke tilfreds med dit arbejdsliv kan du måske starte med at se om du selv kan gøre noget for at ændre det til det bedre når du vender tilbage efter ferien. Du kan selv gøre noget for at komme godt i gang efter ferien. Mød ind efter ferien med en positiv energi. Spørg dine kollegaer om hvordan deres ferie har været og udvis en interesse for det de fortæller dig. Når du viser interesse for dine kollegaer kommer det med garanti positivt tilbage til dig, og den positive energi giver dig overskud og velvære.
  • Lad være med at kaste dig over arbejdsopgaverne. Brug de første par timer til lige at danne dig et overblik over e-mails og hvilke arbejdsopgaver der ligger og venter på dig. Lav en liste med prioteret rækkefølge, og følg den.
  • Undgå stress, du kan ikke give mere end 100%. Gør opmærksom på at du først skal igennem de bunker der allerede ligger på dit bord og som er kommet i løbet af din ferie før du kan påtage dig flere opgaver. Lad være med at sige ja til mere end du reelt har tid til eller der kan forvendtes af dig. Sig fra hvor det er rimeligt, men husk stadig at være fleksibel.

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India