Site Loader
Virksomhederne har i mange år præsenteret deres virksomhed med en videopræsentation for at give de jobsøgende et indblik i deres virksomhed som arbejdsplads. Men det er også en fordel som arbejdssøgende at præsentere sig selv på video. Et video cv er en lille “reklame film” hvor du fortæller om dine personlige og faglige kompetencer i levende billeder. Din video kan du feks. uploade på Youtube og skrive linket i dine ansøgninger, eller du kan uploade din video på en af de video jobportaler der findes på nettet, feks. Jobview.dk og sende den online sammen med dine ansøgninger. Hvordan kan et video cv hjælpe dig når du søger job? Der er mange ansøgere om hver stilling, og med et video cv kan du skille dig ud fra mængden. Du kan optage dit video cv selv, eller du kan få den lavet af professionelle. Uanset hvad du vælger vil din video helt sikkert gøre indtryk på arbejdsgiverne, og skabe liv i dit cv. At søge job via video er personligt og du giver arbejdsgiverne mulighed for at lære dig at kende, og få et indtryk af dig som person. Når du sætter lyd og billeder på dig og dit CV, gør du et større og mere detaljeret indtryk. Du levendegør dig selv over for arbejdsgiverne, og giver dem et endnu bedre grundlag for at beslutte, at det (forhåbentlig) lige præcis er dig, de gerne vil invitere til samtale. Et Video CV er som en lille reklamefilm, hvor du gør reklame for dig selv over for de virksomheder du søger job hos. Læs også: Hvordan finder jeg nyt job

Inspiration og optagelse af din præsentationsvideo

 • Dit video CV bør være kort og præcist, og varer et sted mellem et til to minutter.
 • Du kan enten optage dit Video CV med et videokamera, webkamera eller en kameramobil. Det er vigtigt at du taler tydeligt og at mikrofonen er så tæt på dig som muligt. Har du ikke mulighed for at sætte dit kamera på stativ, kan du få en til at hjælpe dig med at filme.
 • Vær dig selv, og vær rolig og afslappet. Tag gerne videoen om, til du er helt tilfreds med resultatet. Vær smilende og imødekommende, og forbered dig godt på hvad du vil sige, inden du går i gang. Fortæl om dig selv, din erhvervserfaring, dine interesser og dine karrieremæssige mål.
 
Her er nogle stikord til hvad du evt. kan fortælle i dit video cv
 • Dit navn
 • Din alder
 • Uddannelse
 • Erhvervserfaring
 • Hvad du kan tilbyde en virksomhed
 • Hvilke forventninger har du til din kommende arbejdsplads
 • Hvem du er som person
 • Hvad der gør dig unik
Har du selv et video cv liggende online, må du meget gerne linke til det i kommentar feltet herunder.

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India