Site Loader
Er du arbejdsløs på udkig efter et nyt job, eller søger du nye udfordringer i en ny stilling? Hvordan er det at være jobsøgende i dagens Danmark. Del dine oplevelser her på karriere bloggen. Uanset hvad der ligger til grund for din jobsøgning, så del dine erfaringer med de besøgende på bloggen, og fortæl hvordan du oplever det at søge job i en tid hvor det ikke er arbejdskraft virksomhederne efterspørger? Fortæl hvad du gør når du søger job, og hvilke tanker du gør dig i forbindelse med din jobsøgning. Er du typen der sender en traditionel ansøgning af sted, søger du job online, har du oprettet dit cv på en eller flere jobdatabaser eller sender du uopfordret ansøgninger. Måske sender du din ansøgning med syngende bud, på video eller noget helt tredje. Fortæl om din jobsøgning herunder.

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

One Reply to “Hvad gør du for at finde job?”

 1. Ud over at skrive de almindelige ansøgninger med vedhæftet dataliste, bruger jeg også meget krudt på de sociale medier: LinkedIn, Facebook, YouTube.

  Jeg bruger også video til at profilere mig. Når jeg linker til de videoer, som jeg har lavet, linker jeg til min hjemmeside i stedet for at linke til YouTube. Så kan seeren – når han/hun er der – se mere op, hvad jeg kan tilbyde.

  Og så er der jo netværksdelen: At styrke netværket. Se gerne video(er) på følgende side:
  http://www.bjoernjohansen.dk/category/jobsøgning

  mvh

  Bjørn Johansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India