Site Loader
Finanskrisen fortsætter og mange oplever at miste deres job. Det er for de fleste et stort chok at modtage en fyreseddel, og en følelse af mindreværd og afmagt følger ofte med. Men måske kan fyringen ende med at være den største gave du har fået, fordi den lukker for noget der var, og giver plads til nye udfordringer. Måske vil det åbne op for nye muligheder for at indfri dine personlige og karrieremæssige ambitioner.
  • Identitet
De fleste mennesker identificere sig med jobbet, og det er derfor et hårdt slag at miste det. Når vi bliver fyret får vores selvtillid et knæk og en følelse af vrede og afmagt strømmer over en. De følelser er helt normale men pas på at de ikke tager overhånd. Dit job er kun en del af dig og du har meget andet at byde på som menneske.
  • Karrierecoaching
Nogle virksomheder tilbyder deres afskedigede medarbejdere et coaching forløb. Det kan hjælpe den enkelte med at få bearbejdet de følelser man har i forbindelse med fyringen og man kan få afklaret i hvilken retning man nu skal gå karrieremæssigt.
  • Afslut dit job ordentlig
Selv om det kan være svært at holde motivationen oppe efter at være blevet fyret, så hæng i og få færdiggjort dine arbejdsopgaver, sørg for at du ikke har nogen hænge partier. Du skal huske at din seneste arbejdsplads er din nyeste reference, og det er derfor vigtigt at du afslutter dit job på en ordentligt måde, og kan se dig selv i øjnene når du lukker døren bag dig.
  • Jobsøgning
Øg dine muligheder for hurtigt at komme i job ved at gå i gang med jobsøgningen allerede i opsigelsesperioden. Opret dit online cv på div. jobdatabaser på nettet. Fortæl dit netværk at du er på udkig efter nye udfordringer. Brug de sociale medier til at gøre opmærksom på at du er jobsøgende, lav evt. en cv blog som du kan linke til i dine jobansøgninger og fra dine online cv’er. Mange stillinger bliver aldrig slået op, send derfor gerne uopfordrede ansøgninger.

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India