Site Loader
Antallet af ledige stillinger falder, og der er rigtig mange ansøgere om hvert job. Når du bliver inviteret til jobsamtale har en arbejdsgiver allerede vurderet at du muligvis kunne være den rigtige til jobbet. lad være med at kaste det hele på gulvet, du skal sælge dig selv og gøre et godt indtryk til job samtalen. Herunder finder du nogle gode råd til hvad du IKKE skal gøre når du sidder over for din måske kommende arbejdsgiver.
  • Kom ikke for sent
Du må endelig ikke komme for sent til din job samtale. Vær sikker på at du har den rigtige adresse inden du tager af sted hjemmefra, og ved hvor lang tid det tager at komme frem. Bliver du mod forventning forsinket så ring og giv besked.
  • Sluk mobilen
Inden du træder ind af døren til virksomheden, så husk lige at slukke din mobil. Det er ikke smart at sidde midt i samtalen med en telefon der ringer og skulle fumle efter mobilen og få den slukket.
  • Tænk over hvad du siger
Undlade at bande eller afbryde og tal ikke dårligt om din tidligere chef eller kollegaer.
  • Mød ikke uforberedt op
Det er dumt ikke at sætte dig ind i hvad det er for en virksomhed du er indkaldt til samtale hos. Tænk hvis du bliver spurgt om hvad du ved om firma’et eller hvorfor det netop er hos dem du kunne tænke dig at arbejde? Kig på virksomhedens hjemmeside og sæt dig ind i dens værdier, kultur osv.
  • Tænk dig om
Sig ikke at du søger jobbet fordi du mangler penge, keder dig som arbejdsløs eller at du ser det som et springbræt til en bedre stilling i virksomheden.
  • Lyv ikke om dine kompetencer
Lad være at lyve eller overdrive om dine evner eller kompetencer, det bliver helt sikkert opdaget før eller siden.

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India