Site Loader

Et online CV kan være adgangsbilletten til dit nye job.

Mange arbejdsgivere og HR chefer søger i diverse CV jobbaser når de leder efter nye medarbejdere til en ledig stilling. Men du skal gøre dig umage når du opretter dit online CV, da dit CV er en “reklame” for dig og dine kompetencer.

Skriv en god og fængende overskrift på dit web CV:

Overskriften betyder alt på dit online CV, det er den der skal få arbejdsgiverne lyst til at klikke på det for at læse mere. Gør dig derfor umage og gør din overskrift unik så du skiller dig ud fra de andre i CV databaserne.

Gør dit CV synligt:

Når du opretter dit online CV i job databaserne skal du huske at vælge at dit CV skal være synligt og søgbart for de virksomheder der søger efter nye medarbejdere. De rekrutterringsansvarlige kan så kontakte dig hvis de finder dit CV interessant.

Gør dit CV interessant:

Du skal bruge tid og engagement når du opretter dit online CV, gør du ikke det kan du heller ikke forvendte at arbejdsgiverene vil gøre det. Vær omhyggelig med din formulering, stavning og opsætning. Dit CV skal være interessant og vedkommende for dem der læser det, og du skal huske at få alle relevante oplysninger med.

Beskriv dig selv:

På de fleste CV databaser kan du som supplement til dit CV lave en beskrivelse af dig selv. Her skal du tænke på at de rekrutteringsansvarlige der læser din beskrivelse ikke kender dig, og derfor hurtigt skal kunne danne sig et indtryk af dig og dine kompetencer. Skriv en god og fængende tekst. Hvis du feks. beskriver dig selv som målrettet eller initiativrig så forklar hvorfor, kom med konkrete eksempler. Fortæl hvad du kan bidrage med, hvilket type job samt arbejdsopgaver du ønsker og hvilke resultater du har opnået i tidligere job?

Få professionel hjælp til dit CV:

Er det svært for dig at sætte ord på dine kvalifikationer, resultater, faglige og personlige kompetencer, vil du måske kunne få glæde af professionel hjælp til at udforme dit online CV. Der findes mange konsulenter som har specialiceret sig i at hjælpe jobsøgere med at udforme CV og ansøgning.

Upload evt. et video cv:

Vil du gøre noget ekstra ud af din jobsøgning, kan du optage et video cv, og uploade det på feks. Youtube og skrive linket i dit online CV. Med et video cv kan du skille dig ud fra de andre ansøgere, og præsentere dig selv i levende billeder. Her finder du en liste med mange af de jobdatabaser der findes på nettet  

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

6 Replies to “Guide til online CV”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India