Site Loader
Du har netop fundet en annonce med dit drømme job, og du gør dig naturligvis umage med at skrive den perfekte ansøgning som skal sikre dig en job samtale i virksomheden. Nu har din ansøgning så givet pote, og du er blevet indkaldt til job samtale. Det betyder at du har de faglige kompetencer som virksomheden efterspørger og du skal nu prøve at “vinde” jobbet. Det gælder om at gøre et godt indtryk fra det øjeblik du træder ind af døren.En god udstråling og det rigtige “look” er med til at afgøre om du får jobbet.
  • Vælg et sæt tøj du føler dig godt tilpas i
  • Undgå tøj med budskaber, det kan virke provokerende på intervieweren
  • Mød velplejet op
Start et par dage før du skal til samtale, med at sætte dig ind i hvad det er for en virksomhed du skal til samtale hos. Kig evt. på virksomhedens hjemmeside og se om du kan få et indtryk af deres dress-code. Tænk over hvilken type job det er du søger og tilpas tøjet derefter. Er det feks. et job i en reception er det utroligt vigtigt at du ser velplejet og præsentabel ud med pæne og lakerede negle, en pæn makeup og et pænt sæt tøj. Søger du derimod en stilling i feks. hjemmeplejen nytter det ikke noget at møde op i højhælede sko, lange negle og fuld “krigsmaling”. Arbejdsgiveren skal kunne se dig i jobbet.
  • En ide kunne være at besøge en stylist og frisør som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige stil til jobbet.
Det er ikke kun tøjet der her betydning for din udstråling til jobsamtalen, det er også din fremtoning i det hele taget. Her kan en coach med speciale i kropssprog hjælpe dig med at blive mere bevist omkring det signal du sender til samtalen.

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India