Site Loader
Du har sendt ansøgning efter ansøgning ud til div. virksomheder men er endnu ikke blevet indkaldt til samtale. Det kan være at du bare har været uheldig ikke at blive valgt, men måske er det din ansøgning der ikke har den gennemslagskraft som der skal til for at blive udvalgt til jobsamtalen. Kig din ansøgning igennem med kritiske øjne og se om der ikke er noget  du kan gøre for at forbedre din ansøgning.
  • Send ikke standard ansøgninger
Det er vigtigt at målrette hver enkelt ansøgning til den virksomhed du søger job i. Beskriv hvordan du lever op til de krav virksomheden har til deres kommende medarbejder.
  • Stavefejl
Kig din ansøgning godt igennem for stavefejl inden du sender den af sted. Undlad at bruge smileys eller sms sprog i din ansøgning.
  • Billede på ansøgning
Vælger du at sende et billede af dig selv med din ansøgning, så tænk over hvad det er for et billede du vælger og send endelig ikke et fra moster Frida’s 60 år’s fødselsdag.
  • Karriererådgivning
Har du svært ved at sætte ord på dine kvalifikationer, kan en karriererådgiver hjælpe dig til at udforme din ansøgning og cv. Find en karrierecoach

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

One Reply to “Hvorfor bliver jeg ikke kaldt til jobsamtale?”

  1. Dette er en rigtig god liste over eksempler på ting, man skal huske, når man skriver CV. Jeg havde slet ikke tænkt over hvilket billede man skulle vælge – måske er det faktisk en meget vigtig del af ansøgningen? Nydelig blog med rigtig mange gode råd og indsigtsfulde indlæg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India