Site Loader
Flirt og romantik på arbejdspladsen er nærmest uundgåeligt. Det er her vi tilbringer det meste af vores tid, og her vi møder mange andre mennesker. Men hvordan får man det til at fungere hvis man finder den eneste ene på jobbet. Hvad siger chefen og de andre kollegaer, og hvordan får man adskilt privatliv og arbejdsliv på arbejdspladsen?
  • Inden du indleder et forhold til en kollega skal du overveje om I fortsat kan arbejde sammen hvis forholdet ikke holder.
  • Undersøg om din arbejdsplads har en politik omkring kærlighedsforhold mellem kollegaer. Mange arbejdspladser er imod kæresteforhold på arbejdspladsen.
  • Et forhold til en kollega vil skabe rygter. Hold derfor lav profil i starten, og se om forholdet holder, inden du fortæller dine kollegaer om forholdet.
  • Lad være med at flirte åbenlyst eller kaste jer over hinanden i kopirummet. Adskil altid dit arbejde og privatliv, og fokuser på dit job og dine arbejdsopgaver.
  • Snak helst ikke privatliv med dine kollegaer, men kom rygterne i forkøbet og fortæl ærligt at I er i forhold med hinanden, men iøvrigt ikke ønsker at tale mere om det da jeres forhold er jeres egen private sag.
  • Omgå hinanden naturligt. Lad være med at hænge over hinanden hele tiden, omvendt skal I heller ikke ignorére eller undgå hinanden.

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India