Site Loader
Vi ønsker alle at være populære på arbejdspladsen, og vi forventer at vores kollegaer hjælper, støtter og viser respekt over for os i det daglige. Vi bryder os ikke om en kollega der bagtaler de andre eller fedter åbenlyst for chefen. Men er du selv en god kollega, og hvad skal der til for at være en? Herunder finder du 5 simple råd til hvordan du bliver den perfekte kollega som alle kan lide at arbejde sammen med.
  •  Ros din kollega
Ros varmer, fortæl din kollega at vedkommende klare sine arbejdsopgaver godt og at det er en fornøjelse at arbejde sammen med ham/hende. Fortæl feks. at det er en flot bluse vedkommende har på.
  • Smil og verden smiler til dig
Smil til din kollega, vær åben og imødekommende og husk altid at sige godmorgen når du møder på jobbet. Spørg mandag morgen hvordan din kollegas weekend har været.
  • Hold dig fra sladder
Det er fristende at sladre om de andre på jobbet, men det skaber hurtigt en dårlig stemning og sladder kan ødelægge en god arbejdsplads. Vær bevidst om den gode stemning, og drej samtalen over i en anden retning hvis din kollega begynder at sladre om de andre.
  • Hjælp din kollega
Har du selv lidt tid tilovers, skal du ikke holde dig tilbage for at spørge din kollega om der er noget du kan hjælpe med. Er du ude og hente en kop kaffe til dig selv, så tag en ekstra kop med til din kollega.
  • Respekter din kollega
Vi er alle forskelige og med forskelige meninger og måder at gøre tingene på. Selvom du måske ikke er enig i den måde din kollega løser sine arbejdsopgaver på, skal du ikke blande dig.

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India