Site Loader
Av av av…Vi kender det alle sammen, man sidder dag ud og dag ind foran computeren på sin arbejdsplads, og smerter i nakke og ryg er en fast del af arbejdsdagen. Men der er faktisk meget du selv kan gøre for at komme smerterne til livs, så du kan få det bedre på trods af stillesiddende arbejde. Læs herunder nogle simple råd til en aktiv dag på jobbet, så du kan gå hjem uden smerter.
  • Sørg for at din stol er indstillet ordentligt så du slapper af i din nakke og dine skuldre. Har du et justerbart bord, kan du med fordel hæve det så du indimellem kan stå op.
  • Rejs dig jævnligt fra din plads og stræk kroppen. Gå hen til dine kollegaer i stedet for at sende en mail. Gå om muligt rundt i mens du taler i telefon.
  • I stedet for at sidde i et mødelokale, så ryk mødet ud af huset og hold i stedet walk and talk møder. Man får rørt sig, får frisk luft og så tænker man også bedre. Man kan fint have en blok og en kuglepen med og skrive ned undervejs.
  • Rejs dig 5 minutter før din frokost pause er slut, og gå en kort tur udenfor så du lige kan få strukket benene og trække lidt frisk luft.
 

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India