Site Loader
Når jeg er ude og køre på min mountainbike i skoven støder jeg tit på kvinder der er på barsel, som sammen med en træner løber samt laver div. øvelser i skoven. De har alle deres små børn med, de fleste har dem i en løbevogn/babyjogger som passer godt til terrænet i skoven. Det er en rigtig fin måde at komme lidt ud af huset på, hvis man er på barsel og syntes at det hele går op i bleer og babymos, og måske har svært ved at tage sig sammen til selv at få trænet eller løbet. På denne måde kan man komme i form efter fødslen samtidig med at man har en social kontakt til andre nybagte mødre eller fædre for den sags skyld. Måske det også kunne være en ide at forslå det i mødregruppen, så man bla. kunne løbe når man mødes. Der findes også hold i fitness centeret hvor du kan have din baby med, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i form. Når man motionere får man mere overskud og energi, hvilket er vigtigt når man kommer tilbage på job efter endt barsel, og så gør det jo heller ikke noget at man ser godt ud og er i mentalt overskud. Det bliver med garanti bemærket, også af chefen. Du sender et signal om at du er i kontrol og har styr på tingene, så det er bare om at komme i gang. Mødregruppe – kom i form sammen Fitness dk – Mor/baby træning Efterfødselstræning – Mor og baby 

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

2 Replies to “Barsel – Kom i form inden du starter på job”

  1. Super godt indlæg! Du har helt ret i at der er vigtigt at komme i form efter fødslen, både i forberedelse til job, men også så man kan være en bedre forælder og have mere energi til sit barn. Den gode nyhed er at man kan starte træningen ret hurtigt efter fødslen.

    Som personlig træner og mor kan jeg fortælle at jeg har oplevet den positive effekt ved at komme hurtigt igang efter fødslen på både mig selv og mange klienter.

    Tak for inputtet:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India