Site Loader

Fællessang i virksomheden skaber stemning, sammenhold og arbejdsglæde.

Der findes mange firmaer der tilbyder forskellige former for firmasang. Det kan både foregå i virksomheden som en event eller et fast indslag. Eller hvad med et teambuilding arrangement hvor man kommer ud af huset til en sangoptagelse i et professionelt lydstudie. Herunder finder du info om nogle af de koncepter der findes, og et lille udpluk af firmaer der tilbyder firmasang.

Firma karaoke:

Hos Firmasang.com kan du bestille din egen producer og karaoke anlæg og sætte gang i firma festen i virksomheden. Der er flere pakker at vælge imellem så det passer både til små og store virksomheder.

Musikalsk teambuilding:

Hos Midirush.dkr medarbejderene mulighed for at bruge sine musikalske færdigheder og evnen til at samarbejde ved at skrive en tekst til en kendt melodi og efterfølgende indspille sangen.

Firmasang i virksomheden:

Hos Sanglaerer.dk kan man booke en sanglære til at komme forbi i virksomheden inkl. klaver og synge med personalet. Det kan feks. være til morgensang eller en workshop.

Firma Melodi grandprix tema:

Hos Crazynight.dk deles medarbejderne i 4 hold og dyster mod hinanden om den bedste grandprix sang. de 4 sange indspilles på en cd. Velegnet til feks. teambuilding eller som opvarmning til feks. julefrokosten eller sommerudflugten. Kom igang med at synge, det giver overskud, sammenhold og glæde i virksomheden og blandt medarbejderne… Læs også: Latterkursus giver større arbejdsglæde  

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India