Site Loader
Når man mister jobbet og skal igang med at finde nyt arbejde kan dat være svært at vide hvor man skal ende og hvor man skal begynde. Her finder du en guide til hvordan du finder jobbet ved hjælp af job portaler, direkte hos virksomhederne, igennem dit netværk og sociale medier. 
  • Hvordan finder jeg ledige job på jobportaler?
Det bedste sted at lede efter ledige stillinger er på job portalerne som findes på nettet. Der kan du altid finde job inden for alle brancher og du kan søge ledige job med et online CV. Opret dit CV i flere job databaser for at få et bredt udvalg af ledige jobs. På nogle jobsider kan du oprette en jobagent, som giver dig besked hver gang der oprettes et nyt job der passer til dine job ønsker og faglige kompetencer. På nogle enkelte job portaler kan du uploade et video CV til din jobprofil og på den måde præsentere dig selv personligt over for de virksomheder du søger job hos, eller som selv finder dig via dit CV.
  • Hvordan finder jeg ledige job hos virksomheder?
Mange virksomheder lægger deres ledige stillinger op på deres egne hjemmesider. Det er derfor en god ide jævnligt at checke om netop de virksomheder som du gerne vil arbejde hos, har nye ledige job som passer til dig og dine kompetencer. Du kan oprette dit CV på virksomhedernes hjemmeside og ansøge de ledige stillinger direkte. Hos nogle virksomheder kan du også oprette dit CV, så det er i deres database. Her kan de så søge blandt de kandidater der har oprettet deres CV når der bliver et nyt job ledigt. Her skal du passe på at dit CV ikke forsvinder i mængden, gør dig umage og skil dig ud. Beskriv hvorfor du har valgt at lægge dit online CV i virksomhedens job database, husk at få alle dine kompetencer og erfaring med og fremhæv også gerne hvilke resultater du har nået i dine tidligere ansættelser. Fortæl hvad du kan bidrage med hvis du bliver ansat i virksomheden, hvilke arbejdsopgaver du med succes kan bestride og hvilke personlige egenskaber du besidder.
  • Hvordan finder jeg ledige job via mit netværk?
Når du søger efter et nyt job er det altid en god ide at gøre venner, familie, bekendte samt tidligere kollegaer opmærksom på dette. Måske kender de lige den virksomhed der har brug for en som dig, og du kan så tage kontakt til HR chefen i den pågældende virksomhed eller evt. sende en uopfordret ansøgning med reference til den person der har anbefalet dig at søge jobbet. Husk også at gøre brug af dit netværk også selvom du ikke er i fare for at miste dit job. Du kan feks. oprette en profil på Twitter og Linkedin og begynde at skabe nogle karrieremæssige relationer og professionelle forbindelser, måske bliver du headhuntet til en ledig stilling. Læs også: En jobsøgende er en vare

Post Author: Blog om job

Blog om job er en karriere blog for dig der søger job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hire PHP Developer India