Sådan kan man også ende sin karriere…

Hvor meget skal man egentlig finde sig i på jobbet? Stewarden Steven Slater fra luftfartsselskabet JetBlue har i hvert fald vist at han er færdig med uforskammede flypassagerer. Steven Slater bad forleden en kvindelig passager om ikke at rejse sig efter sin bagage før at flyet holdt helt stille, men kvinden bad ham om at blande sig uden om og åbnede alligevel klappen til bagagehylden med det resultat at hendes taske faldt ned i hovedet på Steven. Det var åbenbart dråben der fik bægeret til at flyde over for stewarden. Han reagerede ved at bande af den kvindelige passager i flyets højtaleranlæg, hvorefter han greb to øl, trak i nødslisken og forlod maskinen ved at glide ned af denne.

Hans noget utraditionelle opsigelse bliver støttet af mange rundt om i verdenen og på internettet. På Facebook er der oprettet en fanside som i skrivende stund har 206.357 fans. Besøg fansiden her

Der er også allerede lavet sange om Steven, herunder kan du se en af dem.

Har Steven fået dig til at overveje at opsige dit job på utraditionel vis, eller har du selv gjort noget lignende? Så fortæl om det herunder.

Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Hire PHP Developer India