Firmasang og fællessang i virksomheden

 

Fællessang i virksomheden skaber stemning, sammenhold og arbejdsglæde.

Der findes mange firmaer der tilbyder forskellige former for firmasang. Det kan både foregå i virksomheden som en event eller et fast indslag. Eller hvad med et teambuilding arrangement hvor man kommer ud af huset til en sangoptagelse i et professionelt lydstudie.

Herunder finder du info om nogle af de koncepter der findes, og et lille udpluk af firmaer der tilbyder firmasang.

Firma karaoke:

Hos Firmasang.com kan du bestille din egen producer og karaoke anlæg og sætte gang i firma festen i virksomheden. Der er flere pakker at vælge imellem så det passer både til små og store virksomheder.

Musikalsk teambuilding:

Hos Midirush.dkr medarbejderene mulighed for at bruge sine musikalske færdigheder og evnen til at samarbejde ved at skrive en tekst til en kendt melodi og efterfølgende indspille sangen.

Firmasang i virksomheden:

Hos Sanglaerer.dk kan man booke en sanglære til at komme forbi i virksomheden inkl. klaver og synge med personalet. Det kan feks. være til morgensang eller en workshop.

Firma Melodi grandprix tema:

Hos Crazynight.dk deles medarbejderne i 4 hold og dyster mod hinanden om den bedste grandprix sang. de 4 sange indspilles på en cd. Velegnet til feks. teambuilding eller som opvarmning til feks. julefrokosten eller sommerudflugten.

Kom igang med at synge, det giver overskud, sammenhold og glæde i virksomheden og blandt medarbejderne…

Læs også: Latterkursus giver større arbejdsglæde


Skriv et svar

Your email address will not be published.

*

Hire PHP Developer India